20150524_180753

BalmesBlancs aposta pel turisme familiar

BalmesBlancs participarà com a expositor a la 2ª Fira de Turisme Rural i Familiar que es durà a terme els dies 22, 23, 24 i 25 de maig a Cardedeu dins de la Fira de Sant Isidre-FICARD.

La Fira de Sant Isidre o FICARD, amb clars orígens ramaders i agrícoles, te ja més de 30 anys d’història i ha consolidat la Mostra Gastronòmica que enguany assolirà la seva 26a edició.

La FICARD no seria el que és si, a part del bestiar i les parades comercials, no comptés amb una cartellera consolidada i tradicional d'activitats i espectacles d'animació, entre els quals destaquen el singular concurs mundial de menjadors de borregos, la gimcana de cotxes o la burricada (cursa amb rucs). Alguns dels actes que tampoc falten mai són la Mostra gastronòmica, els espectacles eqüestres o la desfilada de moda, i l'assortit programa d'actes de la cultura local i nacional, com les sardanes o els geganters, o les activitats esportives per als més menuts.

La 2ª Fira de Turisme Rural i Familiar pretén dinamitzar el sector turístic, en especial el sector rural amb un ampli ventall d’ofertes adreçades a les famílies: allotjament, restauració, turisme actiu, natura...

BalmesBlancs hi promocionarà el Refugi Vall de Siarb com a lloc idoni per a famílies tant per les seves característiques i servei (accessible en cotxe, confortable, dret a cuina, tracte proper, entorn...) com per les activitats d’oci i aprenentatge dissenyades expressament per al públic familiar (xarxa de senderisme, gimcanes, Geocatching, visita a les cabres del Richi, tastet de formatges...)

La Fira de Turisme Rural i Familiar està ubicada al Parc Pompeu Fabra de Cardedeu. Ens veiem a l’estand?

Més informació a: http://www.cardedeu.cat/public/ambits/dinamitzacio-economica/fira-de-sant-isidre---ficard/

Posted in Noticies.