1891126

Aixequem el vol cap al creixement

Des de principis de maig l’equip de BalmesBlancs ens trobem immersos en un procés de sacseig d’idees i de gestió de les competències que ens permetrà reformular la idea de negoci, endreçar el treball fet fins ara i, en definitiva, consolidar el projecte cap al creixement.

Aquest camí no l’estem fent sols sinó acompanyats per l’equip de professionals del projecte de suport a l’emprenedoria “Start-DMC” (Destination Management Companies), vinculat al Pla Embarca del programa Start-up Catalonia, amb l’objectiu d’incrementar l’oferta de productes turístics experiencials i la seva comercialització.

Durant aquests propers mesos ens acompanyarà un tutor que ens aconsellarà i ens ajudarà a obtenir les eines necessàries per executar el pla de creixement. El programa també ens permetrà gaudir de les sessions de capacitació en emprenedoria, ampliar la xarxa de contactes, fer networking i rebre el suport necessari per a l’obtenció de finançament.

Estem molt contents i il.lusionats amb l’oportunitat que ens brinda el Departament d’Empresa i Ocupació, a través de l’Agència Catalana de Turisme, la Direcció General de Turisme i Catalunya Emprèn, d’accelerar el nostre projecte i consolidar-lo. Tot a punt per emprendre el vol!

Posted in Noticies.