Coaching_miniaturaBO-page-001

Construcció d’equips

A Llagunes, a 12 Km de Sort (Pallars Sobirà).

curs

Coaching d’equips en plena natura


El lema "Despertem consciència, impulsem transformació" resumeix l'objectiu principal d'aquest equip de coaching: col·laborar a impulsar la transformació personal i social a partir de la presa de consciència tant individual com dels equips i organitzacions.

La natura és un lloc ideal per aprendre, compartir i créixer. En aquest sentit, el Refugi Vall de Siarb s'ofereix com un espai idoni per acollir diferents tallers de coaching, i combinar-los si cal amb caminades i altres activitats d'aprenentatge o lúdiques.

 

Programa


Entre els diferents tallers, destaquem el de "Construcció d'equips". És un taller dirigit a equips actius de treball sigui d'empreses o organitzacions que tinguin interès i necessitat de millorar l’entesa i la col·laboració dins del mateix equip. 

S'incideix en el desenvolupament de la confiança, l'actitud sana davant del conflicte, el compromís, la responsabilitat, l'atenció als resultats.

Es treballa des d’una perspectiva sistèmica i humanista, observant les dinàmiques que tenen lloc dins l’equip, permetent així una nova comprensió de la situació i l’arribada a solucions perdurables.

 

Allotjament


Al Refugi Vall de Siarb, al poble Llagunes, us oferim el servei de pernoctació i els àpats que us facin falta.
 

Preu


Demana pressupost sense compromís.

 

A tenir en compte:


 

 

Els experts

En Lluís, en Manel i l'Imma són coach certificats per la International Coach Federation.

Equipatge

Roba i calçat adequats per les activitats exteriors.

 
 

Condicions de contractació


Un cop feta la reserva, cal abonar un 30% de l'import en concepte de bestreta.

 

Posted in Empreses.