PUS_miniatura-page-001

Perspectives Urbanes Singulars

A Barcelona.

patrimoni

paisatge

Paisatge i història dels Tres Turons de Barcelona


BalmesBlancs i ANDRONAcultura us proposem una passejada per la Barcelona més indòmita. Un itinerari pels Tres Turons des dels quals interpretarem la ciutat als nostres peus, entendrem la història d’un territori que ha vist com el creixement urbanístic ha anat engolint la muntanya i els torrents que l’envolten i gaudirem de ciutat i natura tot respirant l’últim aire que la metròpoli encara no ha fet seu.

 

Programa


Arrancant al Carmel i acabant a Vallcarca, creuarem carrers, horts, camins i corriols, i reviurem els darrers 100 anys d’història d’un paisatge escenari de la GUERRA CIVIL i FOCUS DEL BARRAQUISME, i que avui afronta amb incertesa l’especulació que implica la pressió urbanística de la ciutat.

Si tens ganes de conèixer Barcelona des d’una singular perspectiva i gaudir-la com una experiència col·lectiva no et perdis la ruta més muntanyenca d’Androna Cultura, i, a la vegada, l’experiència més urbana de BalmesBlancs. 

 

Preu


Programada en calendari: 13 euros per persona.

Grups entre setmana: 200 euros.

Grups en cap de setmana: 260 euros.

 

A tenir en compte:


 

 

Nivell físic

L'itinerari té una durada aproximada de 3 hores (pauses incloses) i una longitud de 4 km. amb un desnivell acumulat de 400 m.

Equipatge

Es recomana portar calçat adequat per caminar per la muntanya i una ampolla d'aigua.

L’experta

L'Emma Fernández és especialista en la història de la ciutat de Barcelona.

 

Normativa:


Un cop feta la reserva, cal abonar un 30% de l'import en concepte de bestreta.

 

Posted in Grups.